Soome Instituut ja Soome suursaatkond koostöös Eesti Soome Keele Õpetajate Seltsi ja Soome-Eesti Kaubanduskojaga kutsuvad valima 2020. aasta soome keele õpetajat.

2020. aasta oli väljakutsete aasta. Igapäevaste muutuste ja ebakindlusega vapralt toime tulnud õpetajad väärivad meie tuge ja tunnustust rohkem kui kunagi varem.  Sel aastal soovime eriti esile tõsta neid õpetajaid, kes suutsid muutustele kiirelt reageerida, kohandades oma töökorraldust ja õppemeetodeid distantsõppele vastavaks.

2020. aasta soome keele õpetaja kandidaate võivad esitada nii haridusasutuste kui koolitusettevõtete juhtkonnad, erinevad kollektiivid kui ka kolleegid ja teised üksikisikud. Aasta õpetaja võib töötada ükskõik millises Eesti haridusasutuses või koolitust pakkuvas organisatsioonis. Argumenteeritud ettepanekud palume esitada Soome Instituudile hiljemalt 28. märtsil 2021. Kandidaate saab esitada siin (link)

Aasta õpetaja kuulutatakse välja 29. aprillil 2021 Soome suursaatkonnas toimuval vastuvõtul. Soome-Eesti Kaubanduskoda autasustab aasta õpetajat ühekordse rahalise stipendiumiga.

Info jagamine teretulnud! 

Lisainfo: Liina Ergma, liina.ergma@finst.ee

 

Aasta soome keele õpetaja tiitlit antakse välja alates 1997. aastast. Valimise eesmärk on tõsta esile ja tunnustada õpetajat, kelle töö ja eeskuju on aidanud kaasa soome keele ja kultuuri edendamisele Eestis. Eelmiste aastate laureaatide nimekirjaga võib tutvuda Soome Instituudi veebilehel (link).